Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

ΕΣΒΕ: Τηλεμαθαρώνιος Αγάπης με Γεύσεις από το Άγιο Όρος

Την ευκαιρία να γευτούν τις αγιορείτικες συνταγές και τα βραβευμένα κρασιά του Πατέρα Επιφάνιου θα έχουν όσοι προσέλθουν στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της ΕΣΒΕ από τις 12 το μεσημέρι έως τις τρεις το απόγευμα. 

Ο Πατέρας Επιφάνιος για τρίτη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια της Εταιρείας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενεί. 

Αγιορείτικη ψαρόσουπα, κριθαρότο με θαλασσινά, κόκκινο ή λευκό κρασί Μυλοποτάμου Αγίου Όρους, θα γεμίσουν αρώματα την Εορταγορά, στο πλαίσιο της οποίας οργανώνεται ο 5ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia από την εταιρεία Inventics Α.Ε. To διαδικτυακό κανάλι Livemedia θα μεταδώσει ζωντανά τις εκδηλώσεις και θα μεταφέρει το μήνυμα στήριξης και αγάπης του Πατέρα Επιφάνιου, καλώντας όλο τον κόσμο να στηρίξει τους ανθρώπους που δίνουν μάχη να κρατήσουν ζωντανή την ΕΣΒΕ. 


Ο Πατέρας Επιφάνιος συνεχίζει με μεράκι την χιλίων ετών αμπελουργική και οινική παράδοση του Αγίου Όρους με τα κρασιά Μυλοποτάμου, μαγειρεύοντας παράλληλα τις νηστίσιμες συνταγές του, που έχει καταγράψει στο βιβλίο «Μαγειρική του Αγίου Όρους»

Το σύνολο των εσόδων από τον 5ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia θα διατεθεί αποκλειστικά υπέρ των σκοπών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. 


Στοιχεία Εκδήλωσης 
Ημερομηνία: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 

Ώρα: 12.00-15.00 

Χώρος: Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, Όπισθεν Σχολής Πολέμου –Φοίνικας, Θεσ/νίκη 

Concept: 5ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης υπέρ της ΕΣΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου