Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: 2ο Δείπνο της σειράς εκδηλώσεων Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας από τo ΤΟΓΜΕ- ΕΕΔΕ Τμήμα Μακεδονίας

Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιείται η δεύτερη εκδήλωση του πολύ πετυχημένου κύκλου δράσης του Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) - Τμήμα Μακεδονίας, με επίκεντρο την γυναικεία επιχειρηματικότητα και με τίτλο «Success Stories-Role Models».

Ο  κύκλος αυτός δράσης, που αγκαλιάστηκε θερμά από το επιχειρηματικό -και όχι μόνο- κοινό της Θεσσαλονίκης, άνδρες και γυναίκες, έχει κύριο στόχο την ανάδειξη και την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και διοίκησης. Σε κάθε εκδήλωση παρουσιάζεται μία επιλεγμένη προσωπικότητα από το χώρο των Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών, μία «Ιστορία Επιτυχίας» (“Success Story”), μέσα από την οποία αναδεικνύεται το «Σύγχρονο Πρότυπο» (“Role Model”) της Γυναίκας Μάνατζερ και Επιχειρηματία. Παράλληλα παρουσιάζεται και μια ανδρική «Ιστορία Επιτυχίας» από τον ίδιο κλάδο δραστηριότητας καθώς το ΤΟΓΜΕ θέλει να δείξει ότι «η επιτυχία μπορεί να είναι μια ιστορία παράλληλη, υγιούς και καρποφόρου συνεργασίας και για τα δύο φύλα με κοινές συνταγές επιτυχίας, φτάνει και οι γυναίκες να πιστέψουν στις δυνάμεις τους, να τολμήσουν και να βάλουν ψηλούς στόχους», όπως δηλώνει η Πρόεδρος του ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας, κα Λιάνα Γούτα.
Στο δεύτερο δείπνο της δράσης Success Stories -Role Modelsπου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL, στις 15 Δεκεμβρίου 2011, στις 8.00 μμ, οι καλεσμένοι του ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας προέρχονται από τον κλάδο της κοσμετολογίας και είναι κα Ίνα Αργυρίου, Γενική Διευθύντρια  της εταιρείας «Parfums Christian Dior Hellas S.A.», ενώ συν-ομιλητής της, είναι ο κ. Σπύρος  Σπυριδωνίδης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής  της εταιρείας «Gallerie de Beaute Α.Ε.Ε.».
Η κα Ίνα Αργυρίου έχει μία πολυδιάστατη επιχειρηματική πορεία. Το 1991, έγινε Διευθύντρια Marketing της Dior στην Ελλάδα, υπεύθυνη για την ανάπτυξη της εταιρίας στις πρώην ανατολικές χώρες. Έπειτα από διετή μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο INSEAD της Γαλλίας, ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Parfums Christian Dior στην Ελλάδα, θέση που διατηρεί έως και σήμερα.
Αντίστοιχα, ο κ. Σπύρος  Σπυριδωνίδης, έχει μακρά πορεία στον επιχειρηματικό κλάδο των καλλυντικών. Το 1998 δημιούργησε με άλλους επιχειρηματίες την εταιρία Galerie de Beaute και σήμερα ο όμιλος των εταιρειών αριθμεί ένα πανελλαδικό δίκτυο από 42 καταστήματα , εταιρικά και franchise, και  συγκεντρώνει λιανικές πωλήσεις ύψους 43 εκ. ευρώ.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει και η παρουσίαση μιας γυναίκας  επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στην Β. Ελλάδα στον ίδιο επιχειρηματικό κλάδο, στα πλαίσια του νέου κύκλου που εγκαινίασε το ΤΟΓΜΕ με τίτλο «το ΤΟΓΜΕ-Τμήμα Μακεδονίας συναντά Γυναίκες Μάνατζερ-Επιχειρηματίες στο χώρο εργασίας τους». Στο δεύτερο αυτό δείπνο, θα παρουσιασθεί η επίσκεψη του ΤΟΓΜΕ στην κα Ρια Πρίνου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας «MEDI ΠΡΙΝΟΥ», μια επίσης πολύ πετυχημένη και αυτοδημιούργητη γυναίκα επιχειρηματία, με ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
Την οργανωτική επιτροπή του κύκλου δράσης “Success Stories-Role Models” αποτελούν οι κ. Ντόρα Τόδη, Κατερίνα Γκοτζαμάνη, Μαρία Τσακάλου, Εβίτα Γκαντίνα , Δέσποινα Αμαραντίδου και Φωτεινή Χατζηευστρατίου ενώ την οργανωτική επιτροπή του κύκλου δράσης “Το ΤΟΓΜΕ συναντά Γυναίκες Μάνατζερ και Επιχειρηματίες στο Χώρο Εργασίας τους” αποτελούν οι κ. Χ. Κουτάλου, Κική Καλεύρα, Λιάνα Τούσινα και Elisabeth Werter.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία PARFUMS CHRISTIAN DIOR HELLAS AEBE, χορηγός folder η εταιρία ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ Α.Ε., χορηγός διαμονής το ξενοδοχείο THEMETHOTEL, χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ και το www.agelioforos.gr και χορηγός τηλεοπτικής παραγωγής η εταιρία ALPHAMARKETING.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, Λ. Σοφού 3 – Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 55 33 18 – 19, αρμόδιος ο κ. Κυριακίδης Γιώργος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου