Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Διαγωνισμός λογοτύπου πρόγραμμα "Άθληση και διατροφή στη γειτονιά μου"


Δύο εβδομάδες έμειναν για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού λογοτύπου του Ολυμπιακού Μουσείου και της εταιρείας Lidl Hellas για το πλέον καινοτόμο πρόγραμμα άθλησης και διατροφής. Το πρόγραμμα πρόκειται να παρουσιασθεί τον Μάιο του 2012 με ανάπτυξη σε όλη σχεδόν την ελληνική επικράτεια. Για τις ανάγκες προβολής της δράσης, οργανώθηκε ένας πανελλήνιος διαγωνισμός λογοτύπου, που απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, γραφίστες, διακοσμητές κλπ. που ζουν στην Ελλάδα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012.
Θέμα λογοτύπου:
Το πρόγραμμα αναφέρεται στην πραγματοποίηση ποικιλίας εφαρμογών και δράσεων με συμμετοχή παιδιών σχολικής ηλικίας, σε προσομοιωμένα αθλήματα (δημοφιλή και λιγότερο δημοφιλή). Παράλληλα για να δοθεί η πρέπουσα σημασία προς την σπουδαιότητα της διατροφής θα υλοποιείται και εργαστήριο υγιεινής μαγειρικής και διατροφής σε χώρους της LIDL HELLAS.
Η ενέργεια πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε πόλεις (άνω των 5.000 κατοίκων) στην ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά να γνωρίσουν βιωματικά σειρά αθλημάτων, να κατανοήσουν τα σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά και να συμμετάσχουν σε δράσεις υγιεινής διατροφής.
Η επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων απαρτίζεται από:
Βασιλική Αδαμίδου (Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας LIDL HELLAS)
Κυριακή Ουδατζή (Διευθύντρια Ολυμπιακού Μουσείου)
Σταύρος Παναγιωτάκης (Εικαστικός, ζωγράφος και καθηγητής αισθητικής αγωγής)
Γιάννης Πρώιος (Εικαστικός δημιουργός, ζωγράφος - σκηνογράφος)
Μαρία Στύλου (Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, ραδιοφωνική παραγωγός ‘’Ερωτικός 94,8’’)
Η επιτροπή θα επιλέξει και θα απονείμει βραβεία στις δύο υψηλότερα αξιολογημένες προτάσεις. Επιπρόσθετα, το πρώτο βραβείο συνοδεύεται με χρηματικό έπαθλο 700,00€ και το δεύτερο βραβείο με χρηματικό έπαθλο 300,00€. Θα δοθούν επίσης τρεις έπαινοι.
Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής:
- Όλες οι εργασίες και προτάσεις που θα υποβληθούν πρέπει να είναι πρωτότυπες.
- Προτάσεις που δημιουργούν προβλήματα, λόγω πιθανών ομοιοτήτων με ήδη υπάρχοντα σήματα ή δημιουργικά δεν θα ληφθούν υπόψη.
- Οι δύο βραβευθέντες παραχωρούν τα δικαιώματα χρήσης του/των δημιουργικού/δημιουργικών στο Ολυμπιακό Μουσείο.
- Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αποκλειστικά δημιουργοί με ατομική τους εργασία και όχι εταιρικές συμμετοχές και προτάσεις. Η υποβολή πρότασης από εταιρεία ή εταιρικό σχήμα αυτομάτως αποκλείεται.
Τεχνικές Προδιαγραφές:
- Το λογότυπο θα πρέπει να παραδοθεί ψηφιακά, σε διάσταση όχι μεγαλύτερη από Α3 και όχι μικρότερη από A5 σε ανάλυση 300dpi.
- Το λογότυπο θα πρέπει να σχεδιαστεί σε πολυχρωμία επιλογής του δημιουργού του, να είναι εύχρηστο και εφαρμόσιμο σε όλες τις χρήσεις του (τυπογραφεία, μεταξοτυπία, ηλεκτρονικά αρχεία κ.λ.π.).
- Το λογότυπο θα πρέπει να παραδοθεί σε:
α) ανοιχτό αρχείο ai, psd ή cdr ως γραμμικό σχέδιο (fonts converted to curves) και β) σε κλειστό αρχείο tiff uncompressed δίχως περιορισμό όγκου δεδομένων.
Διεύθυνση αποστολής – Επικοινωνία:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΟΠΑΠ
Αγ.Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου
54636 Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 96 85 31-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου