Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη | Χαρίζουμε ένα παιχνίδι στα παιδιά της πόλης μας

Mε στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη με τη συνεργασία της Ένωσης Γονέων και των διευθυντών σχολείων προτρέπει τους μικρούς μαθητές να δώσουν παιχνίδια που πια δεν χρησιμοποιούν και να δώσουν χαρά σε παιδιά που ο Άγιος Βασίλης αυτή τη χρονιά δεν θα επισκεφθεί. Πιο συγκεκριμένα από τις 9 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2011 τα σχολεία θα συγκεντρώσουν τα παιχνίδια τα οποία και θα μοιραστούν στις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει : «Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, απλές κινήσεις μπορούν να δώσουν χαρά σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται έντονα. Γι’ αυτό το λόγο αυτό ζητάμε από τα παιδιά νa επιλέξουν κάποια από τα παιχνίδια που υπάρχουν στο δωμάτιο τους και είμαστε σίγουροι ότι κάποιο παιχνίδι θα έχουν βαρεθεί να παίζουν και θα είναι σε καλή κατάσταση. Φέτος που η ανεργία μαστίζει πολλές οικογένειες της πόλης μας, μπορούμε να κάνουμε όλα τα παιδιά να χαμογελάσουν».
Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνεται στα δημοτικά σχολεία και σε ειδικό περίπτερο στην πλατεία Κουμπάκη (Σπάθα), ώρες λειτουργίας 10.00 π.μ. -.2.00 και 5.00 μ.μ.-7.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου