Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ισόπαλοι οι 2

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στην όγδοη στροφή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Π.Α.Ο.Κ. και Άρης άφησαν βαθμούς σε Κέρκυρα και "Κλεάνθης Βικελίδης" αντίστοιχα.


Στο νησί των Φαιάκων ο "Δικέφαλος του Βορρά" μακριά από τον καλό του εαυτό δεν κατάφερε να αποδράσει με το διπλό, γεγονός που έχει καταφέρει φέτος μόνο στα Πηγάδια της Ξάνθης. Οι ασπρόμαυροι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Λίαμ Λόρενς και με τον τεχνικό τους, Γιώργο Δώνη να παρακολουθεί τον αγώνα από την εξέδρα λόγω της εικοσιπενταήμερης τιμωρίας, που του επιβλήθηκε από το ματς με τον Άρη, δεν κατόρθωσαν στο δέκατο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης να εκμεταλλευθούν διπλό τετ α τετ, που είχαν Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης απέναντι στον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, Αναστασόπουλο, ο οποίος και στις δύο φάσεις απέκρουσε την μπάλα αποτρέποντας τον κίνδυνο για την εστία του.
Οι Φαίακες από την άλλη πλευρά έχασαν μοναδική, διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να πάρουν τη νίκη, όταν το σουτ από τη μικρή περιοχή της εστίας του ΠΑΟΚ, το οποίο επιχείρησε επιθετικός τους απέκρουσε ο Χακόμπο κι εν συνεχεία ο Τσουμάνης από κοντινή απόσταση σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ  του "Δικεφάλου".
Οι περίπου τριακόσιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που εξέδραμαν κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, στο νησί των Φαιάκων φέρονται να είχαν προετοιμάσει να αναρτήσουν πανό στα κάγκελα της κερκίδας, που τους φιλοξένησε, με υβριστικό περιεχόμενο για το Βασίλη Γκαγκάτση, κάτι που έγινε αντιληπτό από την αστυνομία που απαγόρευσε την τοποθέτησή του. Ο κ. Γκαγκάτσης εικάζεται ότι διαθέτει "ερυθρόλευκα" αισθήματα κι έχει συγκεντρώσει τη μήνι των φίλων του "Δικεφάλου", γιατί φημολογείται ότι θα οριστεί από το μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, το οποίο θα ανακοινωθεί από το Ρώσο μεγιστάνα ως τις 15 Νοεμβρίου.

Στο  +5 ο "Θρύλος"


Διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών, η οποία τον χωρίζει από τον ΠΑΟΚ, ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακός μετά το 2-2, που απέσπασε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.
Οι "κίτρινοι" προηγήθηκαν στο 3' με το Μανώλη Παπαστεριανό ύστερα από εξαιρετική σέντρα ακριβείας του Ισπανού Νταβίδ Αγκάνθο. Στο ένατο λεπτό ήλθε η ισοφάριση για τους Πειραιώτες, που κέρδισαν πέναλτι όταν το σουτ του Μασάδο βρήκε στο χέρι του Ψυχογιού. Το εκτέλεσε με επιτυχία ο Αμπντούν. Το 2-1 έγινε στο 79' με κοντινό σουτ του Αγκάνθο (το τέταρτο γκολ του σε 6 αγώνες με τα χρώματα του Άρη) και λίγα λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με ευθύβολο σουτ του Χολέμπας μέσα από τη μικρή περιοχή. Είχε προηγηθεί στο 81' η αποβολή του παίκτη του Άρη, Ψυχογιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Αρετόπουλο.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι δύο βαθμοί, που παραχώρησε φέτος ο Ολυμπιακός στη Super League, ενώ για τον Άρη, που έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους του με το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή - Μπουγιουκλή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με σκορ 1-1. Τέλος,  οι "κίτρινοι" δεν έφυγαν νικητές από το γήπεδο για τέταρτο συνεχές ματς, γεγονός που έχουν καταφέρει ως τώρα μόνο μία φορά.

Μ. Βέλλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου