Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Προσπάθεια να βρεθεί λύση στα "εργασιακά"

Δίωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, είχε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Κατά τη συνάντηση, υπήρξε εκτενής συζήτηση και ενημέρωση για το σύνολο των εργασιακών θεμάτων που έχουν τεθεί κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και όσων έχουν συμφωνηθεί με την υπογραφή των δύο μνημονίων. 

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εργασίας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το περιεχόμενο της συνάντησης του με τον Φώτη Κουβέλη. "Η διαπραγμάτευση και η διαβούλευση είναι μία διαρκής έννοια, η οποία πάντα θα συνεχίζεται όσο η δημοσιονομική ελευθεριότητα της χώρας δεν υπάρχει" δήλωσε ο υπουργός Εργασίας μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. 

Επιστολή με την οποία «κλείνει» τη συζήτηση για τα εργασιακά, απέστειλε χθες η τρόικα στον υπουργό Εργασίας σύμφωνα με πηγές του υπουργείου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην επιστολή, οι εκπρόσωποι των δανειστών αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «η ελληνική πλευρά στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά εξασφάλισε τη μεγίστη δυνατή συμφωνία». 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου