Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 31/10/2012

Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα νοτιοανατολικά κυρίως τμήματα του Αιγαίου, παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες στην υπόλοιπη χώρα, αλλά και νέα επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα, ενώ στο Βόρειο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 6 έως 18 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 10 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 12 έως 20 στο Βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς. Μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ενισχυόμενοι το απόγευμα σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ σε θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 με 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς, αλλά από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους με τάσεις ενίσχυσης.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από το απόγευμα με πιθανότητα βροχής στα δυτικά, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, με περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ.


ΠΗΓΗ: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου