Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Σπάει» τα ταμεία το «Skyfall» στη Βρετανία

Πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων για ταινία Τζέιμς Μποντ


Ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων πέτυχε η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ για ταινία με πρωταγωνιστή το διάσημο κατάσκοπο το σαββατοκύριακο στη Βρετανία, όπου βγήκε στους κινηματογράφους, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι παραγωγοί της.

Η 23η στη σειρά ταινία Τζέιμς Μποντ έκανε πωλήσεις εισιτηρίων ύψους 20,1 εκατομμυρίων λιρών από την περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησε να προβάλλεται σε 587 κινηματογραφικές αίθουσες στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία.

«Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με την αντίδραση (του κοινού) απέναντι στο 'Skyfall' αυτό το σαββατοκύριακο», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι παραγωγοί Μάικλ Ουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι.


«Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πατρίδα του Τζέιμς Μποντ και αυτή η χρονιά είναι η 50η επέτειος (της ταινίας)».



Στην ταινία που έκανε την παγκόσμια βασιλική πρεμιέρα της στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου πρωταγωνιστεί για τρίτη φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Μποντ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σαμ Μέντες (για πρώτη φορά σε ταινία Μποντ).



Στην ταινία, η 77χρονη βετεράνος ηθοποιός Τζούντι Ντεντς πρωταγωνιστεί ως αφεντικό του Μποντ, ενώ εμφανίζεται για πρώτη φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ ισπανός ηθοποιός Χαβιέρ Μπαρδέμ στο ρόλο του «κακού» με βαμμένα ξανθά τα μαλλιά του.



Σηματοδοτώντας τα 50 χρόνια από την πρώτη ταινία Μποντ («Δρ Νο») που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 1962, το «Skyfall» έχει δεχτεί πολλές θετικές κριτικές ύστερα από τη «χλιαρή» υποδοχή που είχε το 2008 το «Quantum of Solace».



ΠΗΓΗ: newsbeast


Δείτε επίσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου