Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Turkish Airlines στα Ιωάννινα

Η Turkish Airlines στρέφει το βλέμμα στα Ιωάννινα. Οι τουρκικές αερογραμμές μελετούν τη διεύρυνση της παρουσίας τους στη χώρα μας και στο πλαίσιο αυτό στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν πρόσφατα την πόλη των Ιωαννίνων όπου είχαν επαφές με τοπικούς παράγοντες. 

Πιο συγκεκριμένα στην επίσκεψη συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια της Turkish airlines στην Ελλάδα Gulay Ozturk, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρείας Ipek Cobanoglu κι o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Active Media που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Άκης Τσόλης. 

Η εταιρεία δεν κρύβει το ενδιαφέρον της για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη χώρα μας καθώς τον τελευταίο χρόνο έχει αυξήσει τις πτήσεις της προς την Ελλάδα, ενώ η Κωνσταντινούπολη συνδέεται πλέον με τη Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση. Εκτιμάται ότι το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία προς τη χώρα μας ενισχύθηκε κατά 20%. 

Η Turkish Airlines εξυπηρετεί 163 διεθνείς προορισμούς, καθώς και 41 πόλεις στο εσωτερικό της χώρας. Το 2010 μετέφερε 29 εκατ. επιβάτες έναντι 17 εκατ. το 2006, ενώ τα έσοδά της ανήλθαν το 2010 στα 5,6 δισ. δολάρια. 

ΠΗΓΗ: Onair24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου