Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

1η συνάντηση των θεατρικών ομάδων του Δήμου Λαγκαδά (Φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε η 1η συνάντηση των θεατρικών ομάδων του Δήμου Λαγκαδά. Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 οι θεατές στο κλειστό θέατρο Σοχού απόλαυσαν δύο ξεχωριστές παραστάσεις:  το έργο «Παντρευτείτε μας ...κύριε» του Ζαν Ντε Λετράζ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγυνών και τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου.

Τόσο οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Π.Σ. Λαγυνών, όσο και οι μικροί αστέρες του Π.Σ. Κρυονερίου απέδειξαν, παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας των θεατρικών ομάδων τους, πως όταν κάνεις κάτι με μεράκι και όρεξη, αυτό που προκύπτει είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.


Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Σεπιάδης Γεώργιος, μεταφέροντας κατ’ αρχήν τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Αναστασιάδη Ιωάννη, συνεχάρη τους ηθοποιούς, τα Δ.Σ. των δύο Συλλόγων και τους σκηνοθέτες κ. Παρχαρίδη Σταύρο και κ. Μιχαηλίδη Παναγιώτη, για το αξιόλογο έργο το οποίο επιτελούν. Τόνισε επίσης ιδιαίτερα ότι ο Δήμος Λαγκαδά και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λαγκαδά θα βρίσκονται πάντα αρωγοί στο πλάι τους, στηρίζοντας και ενισχύοντας κάθε προσπάθεια, η οποία θα έχει ως στόχο την προβολή του έργου τους, την εκμάθηση και παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών και χορών, τη διάσωση και προβολή των εθίμων,  τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και γενικότερα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Τελειώνοντας ευχαρίστησε όλους τους θεατές, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις δύο εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά κ. Ζαχαρέγκα Ζαχαρία, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσαγκαλίδη Κων/νο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μισχόπουλο Απόστολο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σοχού κ. Λέτσιο Αθανάσιο, τον Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου κ. Φανούλη Παναγιώτη, τον Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Κριθιάς κ. Βράνο Ηλία, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Σοχού κ. Θεοφάνη Παππά, τους πρώην Δημάρχους Σοχού            κ. Καρακόλη Παναγιώτη και  κ. Μαργαρίτη Ευάγγελο, τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σοχού κ. Έφη Μουχταροπούλου-Μαργαρίτη, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Σοχού κ. Αθανασιάδη Αθανάσιο, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.       κ. Καπούση Χρήστο, καθώς και τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής. 


 Η 1η συνάντηση θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό θέατρο Σοχού με την παράσταση «Ανεκπλήρωτοι Έρωτες» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου