Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Με πάθος για τη νίκη κόντρα στη Μονπελιέ ο Ολυμπιακός

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση θα φιλοξενήσει την Τρίτη το βράδυ (6/11, 21:45, Novasports2) το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μονπελιέ έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την 3η θέση στον Β' όμιλο του Champions League. Παράλληλα, και εφόσον  έρθει το τρίποντο κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας, οι ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπαίνοντας "σφήνα" στα φαβορί Σάλκε και Άρσεναλ.


Ωστόσο το ματς του Φαλήρου δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως η Μονπελιέ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας τη φετινή (κακή πάντως για τους Γάλλους...) σεζόν, αλλά ακόμη περισσότερο η πραγματικότητα που θέλει τους Πειραιώτες να στερούνται τρεις βασικούς και έμπειρους παίκτες για την αποψινή μάχη, όπως οι Τζεμπούρ, Κοντρέρας και Ιμπαγάσα. Σίγουρα πρόκειται για σημαντικές απώλειες, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να πονοκεφαλιάζει αλλά παράλληλα να έχει έτοιμα τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Λίγοι - πολύ βέβαια τα "κουκιά" είναι μετρημένα και ένα σχήμα που θα αποτελείται από τους Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτη, Μασάντο, Αμπντούν, Γκρέκο και Μήτρογλου, μοιάζει όχι απλά πιθανό αλλά σχεδόν βέβαιο.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο RED PLANET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου