Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΕΛ: "Τρέχω για τη Ζωή"

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ στηρίζοντας πλήρως την προσπάθεια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου για συλλογή χρημάτων μέσω του Παγκύπριου Φιλανθρωπικού Υπερμαραθωνίου Ζωής «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ», ανακοινώνει τη διάθεση ειδικών συλλεκτικών φανελών περιορισμένης ποσότητας, προς 10 ευρώ η μια. Τα καθαρά έσοδα από τις εισπράξεις θα δοθούν ως εισφορά στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. 

Οι συλλεκτικές φανέλες είναι ήδη διαθέσιμες στο ORANGE SHOP ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και κουτιά εισφοράς του Αντικαρκινικού Συνδέσμου για περαιτέρω ενίσχυση του Συνδέσμου κατά την αγορά εισιτηρίων ή προϊόντων από το ORANGE SHOP. Οι συλλεκτικές φανέλες διατίθενται και online στο και Orange Shop Online

Είμαστε βέβαιοι ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα όλοι οι φίλοι της ομάδας μας θα αγκαλιάσουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια και θα συνεισφέρουν οικονομικά ότι και όπως μπορούν. 

Λίγα λόγια για τον Παγκύπριο Φιλανθρωπικό Υπερμαραθώνιο Ζωής «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ»: Η Νάσω Παπαθεράποντος Σιημητρά, Γυμνάστρια, μόνιμος κάτοικος Αγγλίας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να προσφέρει, με όλες τις δυνάμεις, στον αγώνα κατά του καρκίνου. Ήλθε σε επαφή με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, και πρότεινε την οργάνωση ενός Παγκύπριου Φιλανθρωπικού Υπερμαραθωνίου Ζωής με σύνθημα «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».  

Ο ενθουσιασμός της, η γενναία απόφαση και η υπερπροσπάθεια , που θα καταβάλει, ώστε να καλύψει 400 + χιλιόμετρα για να βοηθήσει , στον αγώνα κατά του καρκίνου και να προσφέρει στους καρκινοπαθείς συμπατριώτες της, χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος, μας έχει συγκινήσει πολύ, γι’ αυτό και η απόφαση μας, να στηρίξουμε την προσπάθεια της, ήταν άμεση. 

Η Νάσω, θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου, 2012 τον υπερμαραθώνιο Ζωής, από το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσας» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου , στη Λευκωσία και θα τερματίσει στις 18 Νοεμβρίου, 2012 στο Γ.Σ.Π πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ. Εκεί, θα γίνει μια σύντομη τελετή βράβευσης και θα ανακοινωθεί το ποσό που έχει συλλεγεί. 

Περισσότερες πληροφορίες - http://www.anticancersociety.org.cy./anticancer1/page.php?pageID=127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου