Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» στο Θέατρο Άνεσις

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ», που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Άνεσις, με τους Γιώργο Μιχαλακόπουλο και Τάσο Ιορδανίδη. Στο κατάμεστο θέατρο παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο. Μια βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παραβρισκομένους! 

Ο σπουδαίος Γιώργος Μιχαλακόπουλος ερμηνεύει ξανά ένα ρόλο- σταθμό στην πλούσια καριέρα του, τον ιδιόρρυθμο κύριο Γκρην, με παρτενέρ του έναν από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους την νεότερης υποκριτικής γενιάς, τον Τάσο Ιορδανίδη. Πρόκειται για μία τρυφερή ανθρώπινη κωμωδία, που έχει ως θέμα της τη μοναξιά και τις σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γενιές ανθρώπων. 


Ένας απομονωμένος γέρος δέχεται κάθε Πέμπτη την αναγκαστική επίσκεψη ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος τον είχε χτυπήσει ελαφρά με το αυτοκίνητο. Μέσα από τις τακτικές επισκέψεις αναδεικνύονται οι συγκρούσεις των δύο ανδρών κι έτσι παρακολουθούμε αυτή την αμφίδρομη σχέση, μια σχέση δύσκολη, που τους δένει κυρίως μέσα από τα προβλήματα που μοιράζονται. 

Κάθε Πέμπτη λοιπόν πραγματοποιείται αυτή η υποχρεωτική επίσκεψη στον κύριο Γκρην... 


ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΚΡΗΝ Του Τζεφ Μπάρον 
  • Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές 
  • Σκηνοθεσία: Γιώργος Μιχαλακόπουλος 
  • Σκηνικά- κοστούμια: Απόστολος Βέττας 
  • Φωτιστικός σχεδιασμός: Νίκος Καβουκίδης 


ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Τάσος Ιορδανίδης

1 σχόλιο: