Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δημόσια συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο διοργανώνει την ημερίδα, σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που είχε η αντίστοιχη στην Αθήνα και στο πλαίσιο της “Διεθνούς Εβδομάδος Επιχειρηματικότητας 2012” Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 18:30 – 21:30 Ινστιτούτο Γκαίτε στην Θεσσαλονίκη, Βασ. Όλγας 66

Όλοι ψάχνουν το πώς φτάσαμε ως εδώ.
Εμείς θέλουμε να προβάλουμε όσους και όσα θα μας πάνε μπροστά.


«Η καινοτόμος ιδέα μου συνδυασμένη με την αποκτηθείσα γνώση μου έδωσε διέξοδο επαγγελματικής ανεξαρτησίας. Την χρηματοδότησα με ίδιους πόρους, ξεπέρασα τη γραφειοκρατία, αντιμετώπισα θέματα στόχευσης πελατών, καναλιών προώθησης και μάρκετινγκ, με σημαντική βοήθεια από την οικογένεια και από φίλους. Τώρα βλέπω θετικά τις προοπτικές της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας».

Τα παραπάνω συνοψίζουν το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα “BGS Economics Group” του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) μεταξύ επιχειρηματιών διαφόρων δραστηριοτήτων και κλάδων, οι οποίοι ξεκίνησαν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.


Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) ιδρύθηκε το 1958 και τελεί υπό την αιγίδα του εκάστοτε Βρετανού Πρέσβη. Η ομάδα “BGSEconomicsGroup”, τα μέλη της οποίας είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου μέλη του BGS από αλληλοσυμπληρούμενες θεματικές περιοχές που εργάζονται σε εθελοντική βάση, έχει στόχο να διεξάγει έρευνες και να οργανώνει δραστηριότητες σε αντικείμενα συναφή με το αντικείμενό της.
Στο πλαίσιο αυτό, το BGS Economics Group διεξήγαγε την παραπάνω έρευνα και διοργανώνει ημερίδα σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της και τη διενέργεια δημόσιας συζήτησης για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Ο σχολιασμός της έρευνας θα γίνει από το μέλος του “BGSEconomics GroupΓιώργο Ραουνά - Γενικό Διευθυντή της KPMG. 



Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης και θα συμμετάσχουν οι εξής:
  • Λιάνα Γούτα - Πρόεδρος Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας
  • Νίκος Ευθυμιάδης - Διευθύνων Σύμβουλος Κ. & Ν. Ευθυμιάδης
  • Άγγελος Μαγκλής - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Aτλαντίς Συμβουλευτική
  • Νίκος Μπακατσέλος - Διευθύνων Σύμβουλος Πυραμίς Μεταλλουργία
  • Κωνσταντίνος Πιστιόλας - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας - Agrino
  • Παύλος Σκεντερίδης - Ιδρυτής Bio-insecta

Μετά τις απαντήσεις που θα δοθούν από τους διακεκριμένους επιχειρηματίες του πάνελ και τη σχετική συζήτηση με τον συντονιστή, θα απαντηθούν ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό. Θα ακολουθήσει δεξίωση.
Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί προτεραιότητα συμμετοχής. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα και e-mail) στο e-mail info@bgs.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2106536069 ή 2310550996.

Για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά του συντονιστή και των συμμετεχόντων βλέπε: www.bgs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου