Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Tango: Μυσταγωγία για δύο…

Πρόκειται για τον χορό που μαγνητίζει τα βλέμματα και… εξυψώνει τις αισθήσεις. Το τανγκό, ο πιο ερωτικός χορός του πλανήτη, που τον έχουν αποκαλέσει και «κάθετο σεξ», επιβάλλεται να είναι ο πρώτος χορός που θα χορέψετε στη γαμήλια δεξίωση σας με το σύντροφό σας. 

Το τάνγκο, το οποίο επιλέγουν πολλοί νεόνυμφοι ως πρώτο τους χορό, έχει τις ρίζες του στους οίκους ανοχής της Αργεντινής. Αν και από τότε δεν έχασε ούτε μία στιγμή τον ερωτισμό του, διάφορες έρευνες και μελέτες εντόπισαν στο φημισμένο χορό άλλη μία ιδιότητα. Φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά, αλλά και επουλώνει τις όποιες πληγές μιας σχέσης που δοκιμάζεται.

Ο συγκεκριμένος χορός ενισχύει τον συναισθηματισμό και τις σεξουαλικές ορμόνες ανδρών και γυναικών. Οι κινήσεις του τάνγκο χαλαρώνουν τα ζευγάρια, εκτοξεύουν την τεστοστερόνη στα ύψη, ενώ τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αισθάνονται πιο σεξουαλικοί και πιο συνδεδεμένοι συναισθηματικά με τον ή την παρτενέρ τους.

Ο άνδρας οδηγεί… 

Στο τανγκό ο άνδρας είναι αυτός που πρέπει να καθοδηγεί. Η γυναίκα συνήθως κινείται προς τα πίσω, επομένως πρέπει ο άνδρας να την κάνει να τον εμπιστευθεί για να μπορέσει να την καθοδηγήσει. Σύμφωνα μάλιστα, με τους ειδικούς στις σχέσεις, το ίδιο συμβαίνει και με το γάμο. Ο άνδρας, λένε οι ψυχολόγοι, πρέπει να πείσει την γυναίκα και να την κάνει ευτυχισμένη. Εάν μπορέσει η γυναίκα να εμπιστευθεί τον άνδρα, θα αφεθεί και θα τον ακολουθήσει!!!

ΠΗΓΗ: gamoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου