Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 26/02/2013

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα όπου τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, στα βορειότερα πελάγη από ανατολικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και στα νότια πελάγη νοτιοδυτικοί επίσης με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις και αυξημένα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες πιθανόν παροδικά ισχυρές και βελτίωση μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ: Meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου