Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Δικαίωση για τον αγώνα των εργαζομένων της ΑΓΝΟ με τη συμπαράσταση του Δημάρχου Λαγκαδά

Οι επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και η έμπρακτη υποστήριξη της Διοίκησης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και παραγωγών – προμηθευτών της ΑΓΝΟ, δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, μετά την σημερινή απορριπτική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου σχετικά με την αίτηση υπαγωγής της Γαλακτοβιομηχανίας στο Άρθρο 99.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12/03/2013, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαγκαδά και με την συμπαράσταση του Δημάρχου Βόλβης κ. Δημήτριου Γαλαμάτη, πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, προκειμένου να ακουστούν με τον πλέον ηχηρό τρόπο τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων συνδημοτών μας.

Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, ο Δήμαρχος Λαγκαδά παρέδωσε Ψήφισμα, με το οποίο το Δημοτικό μας Συμβούλιο τάσσονταν ομόφωνα κατά της υπαγωγής της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ στο άρθρο 99 και καλούσε την ιδιοκτησία της Εταιρείας, σε άμεση εξόφληση των οφειλομένων στο εργατοτεχνικό προσωπικό και τους γαλακτοπαραγωγούς του Δήμου μας.

Όπως τόνισε μάλιστα κατά την ίδια συνάντηση ο Δήμαρχος, η Διοίκηση σύσσωμη θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα εργαζομένων και παραγωγών, για την συνέχιση λειτουργίας της μοναδικής βιομηχανίας της περιοχής μας, καθώς ένα νέο “λουκέτο” στην Επαρχία Λαγκαδά, θα έθετε ευθέως 300 οικογένειες συνδημοτών μας στην ανεργία και την απόγνωση και θα οδηγούσε σε μια νέα δραματική υποβάθμιση της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου