Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Greece4All: Προσβάσιμος Τουρισμός

Greece4All: Μία φρέσκια και αξιόλογη προσέγγιση στην παροχή πληροφόρησης σε θέματα προσβάσιμου τουρισμού. 

Η Ελλάδα, ένας από τους πιο προσφιλής τουριστικούς προορισμούς διεθνώς, είναι μια χώρα με έντονο το ανθρωποκεντρικό στοιχείο που επιχειρεί να ικανοποιήσει τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των επισκεπτών από όλο τον κόσμο χωρίς αποκλεισμούς. Τα άτομα με αυξημένες κινητικές ανάγκες συχνά έρχονται αντιμέτωπα με το πρόβλημα της έλλειψης πληροφόρησης με αποτέλεσμα να απορρίπτουν την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό τους.
Έχοντας εντοπίσει και βιώσει τη συγκεκριμένη ανάγκη, και με γνώμονα την αγάπη αλλά και το σεβασμό στα άτομα με αναπηρία, στα άτομα της 3ης ηλικίας, αλλά και όλους όσους έχουν ανάγκη προσβάσιμων τουριστικών υποδομών, σχεδιάσαμε το www.greece4all.eu. Συγκεντρώνουμε την απαιτούμενη πληροφορία και σας την παρουσιάζουμε, πεπεισμένοι πλέον ότι συνεισφέρουμε στο να αποκτήσει η Ελλάδα καλύτερη προσβασιμότητα παντού, ώστε όλοι να μπορούν να ανακαλύψουν έναν ανεκμετάλλευτο τουριστικό «θησαυρό»!!

Επισκεφτείτε το www.greece4all.eu, αξιολογήστε χώρους τους οποίους έχετε επισκεφτεί, συνομιλήσετε μαζί μας και γίνετε η ζωντανή μας διαφήμιση! Μέρα με την ημέρα αυξάνουμε το περιεχόμενο τόσο σε περιοχές όσο και γλώσσες. 
ΠΗΓΗ: Visit Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου