Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Πόλη των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη από 1 Δεκεμβρίου 2011


Η κρίση έχει επηρεάσει τους περισσότερους Έλληνες, η Μέρκελ επιβάλει νέα μέτρα, ο Σαρκοζί όταν δεν "υβρίζει τον Παπανδρέου" προκαλεί τις ενώσεις γυναικών με τις δηλώσεις του περί θηλασμού, τα πάντα είναι απαισιόδοξα και μελαγχολικά. Στη Θεσσαλονίκη για 39 μέρες το "Πνεύμα των Χριστουγέννων" και ο "Άγιος Βασίλης"  σε 16.000 τετραγωνικά μέτρα, στην πλειονοψηφία τους στεγασμένα και με δυνατότητα στάθμευσης,  μέσα στους Χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μας ταξιδεύουν στην "Πόλη των Χριστουγέννων".



Από 1 Δεκεμβρίου 2011 έως 8 Ιανουαρίου 2012, λαμπερά σκηνικά, χαρούμενη ατμόσφαιρα, δράσεις και θεάματα μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών η "Πόλη των Χριστουγέννων" θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους να ξετυλίξουν το μαγικό κουβάρι των Χριστουγέννων.

Στην "Πόλη των Χριστουγέννων" όλη μέρα κάθε μέρα θα χιονίζει από τη "Γιγάντια Χιονόσφαιρα". Θα δοκιμάσουμε τις ικανότητες μας στο πατινάζ και θα απολαύσουμε θέαμα από επαγγελματίες παγοδρόμους στο "Στεγασμένο Παγοδρόμιο".  Θα διασκεδάσουμε στο Fun Park με Carousel, Τρενάκι του Άι Βασίλη, συγκρουόμενα και πολλά αγαπημένα παιχνίδια.

Με "Τεχνική Μαύρου Θεάτρου" θα απολαύσουμε το μαγικό μονοπάτι. Θα διασκεδάσουμε εκπαιδευτικά στο Εργαστήρι του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και σε 15 ακόμα θεματικά εργαστήρια.. Θα απολαύσουμε βραβευμένες  Γαλλικές ταινίες για παιδιά αλλά και Θέατρο Σκιών.



Face Painting και Skate Βoard, βόλτα στη παραδοσιακή αγορά με χειροποίητα είδη και λιχουδιές, Παιδότοπος, χώρος  χαλάρωσης για μία απολαυστική ζεστή σοκολάτα ή έναν καφέ συνοδευόμενο με σνακ και χορταστικές λιχουδιές είναι μερικές από τις επιλογές μας.


Θα επισκεφθούμε τον Άι Βασίλη στο φιλόξενο σπίτι του, θα ακούσουμε Κάλαντα και άλλα Γιορταστικά τραγούδια στις μουσικές σκηνές του πάρκου. ΟΛΟΙ θα γράψουμε τις ευχές μας στη Μεγάλη Κάρτα Ευχών του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου για να την βάλουμε στα Ρεκόρ Guinness! Σίγουρα θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις. 

Μας αξίζει μια μικρή διαφυγή από αυτούς του δύσκολους καιρούς ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στη Θεσσαλονίκη στην "ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΟΥΓΕΝΝΩΝ"

Το εισιτήριο εισόδου είναι 3€ ανά άτομο/ 2,5 € το ομαδικό και περιλαμβάνει όλες τις δράσεις εκτός από το Παγοδρόμιο και το Fun Park.
Δυνατότητα ολοήμερης στάθμευσης στους εκθεσιακούς χώρους με 2€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου