Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τρίτος ο ΠΑΟΚ, όρθιος ο Άρης

Την πρώτη του ήττα φέτος στην Τούμπα γνώρισε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε 0-1 από την Ξάνθη και έπεσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο δε Άρης ισοφάρισε το σε βάρος του σκορ παίρνοντας πολύτιμη ισοπαλία από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Στη Θεσσαλονίκη ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και δέχθηκε το γκολ στο πρώτο και μοναδικό λεπτό των καθυστερήσεων του Α' μέρους. Σκόρερ ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος έπειτα από έξοχο ένα - δύο με το Μαρίν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των ασπρόμαυρων.

Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Ακρίτες κάλυψαν αποτελεσματικά τα νώτα τους. Η μόνη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει σημειώθηκε στο 84', όταν  ο Φωτάκης έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα συμπαίκτη του από τα δεξιά, αλλά ο Λοντίγκιν εξουδετέρωσε σε κόρνερ. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Skoda στη φετινή Super League ύστερα από 5 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.


Έσωσε την παρτίδα


Στο ντέρμπι των ουραγών, το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους κίτρινους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με ωραία κεφαλιά του Γιαννίτση στο 17' έπειτα από κόρνερ του Ζαραδούκα από τα δεξιά. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Γκέσιος για την Κέρκυρα είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Στο εικοστό τέταρτο λεπτό ο Κυβελίδης ισοφάρισε για τους Φαίακες, με κεφαλιά ύστερα από σουτ του Στάμου προς τη μικρή περιοχή των κιτρινόμαυρων.

Στο 53' ήρθε το δεύτερο γκολ του Κυβελίδη, ο οποίος έκανε το 2-1 μετά από καλή πάσα του Γκέσιου. Στο 75' ο Άρης υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαστεριανού από το διαιτητή Σιδηρόπουλο. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς, που ισοφάρισαν σε 2-2 με κοντινή προβολή του Καραγιάννη, που εκμεταλλεύθηκε έξοχο μπάσιμο του Τάτου από τα δεξιά, στη μικρή περιοχή των Φαιάκων.

Ήταν το δωδέκατο συνεχόμενο ματς, όπου η Κέρκυρα δεν καταφέρνει να νικήσει. Τον αγώνα παρακολούθησαν -εκτός των άλλων- και τετρακόσιοι φίλοι του Άρη, οι οποίοι κατέκλυσαν το δεξί πέταλο του γηπέδου του νησιού.


Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου